Op zoek naar rijschool?

 
rijschool
 
Start - Rijschool Traffix.
Erkende rijschool nr. 2512, lid van Federdrive. Alle rechten voorbehouden. Webdesign by WEBRAND. KMO-portefeuille Vlaams Opleidingsverlof Sectorsubsidies Algemene lesvoorwaarden Privacy Cookies. Page load link. Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.
Rijschool Fury - Home.
Rijbewijs D zonder vakbekwaamheid. Rijbewijs D met vakbekwaamheid. Code 95 Transport Academy. Veiligheid en behendigheid zijn meer dan ooit de sleutelwoorden in ons verkeer. Rijschool Fury biedt elke bestuurder een professionele rijopleiding aan waarmee u het verschil maakt op de weg.
VAB-Rijschool.
Een rijopleiding volgen was nog nooit zo makkelijk. Kies je type rijbewijs en de plaats waar je je opleiding wil volgen. Wij doen de rest! Bezig met laden. Je leert rijden met een leswagen met dubbele bediening en de nieuwste rijtechnologieën.
Rijschool Mercator Leuven Rijschool Mercator.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer spam te voorkomen. Rijschool Mercator NV. Blijde Inkomststraat 80. T 016 23 28 29. F 016 222 456. BTW-nummer: BE 0437.666.968. Rijschool Mercator op facebook Rijschool Mercator op youtube Rijschool Mercator op twitter.
Rijschool Merelbeke Gent: een passie voor rijlessen.
Bereid je voor via een professionele opleiding voor de Theorie! In 1998 werd Rijschool Merelbeke na meer dan 30 jaar overgenomen door Chantal De Keuster. Vanaf toen werd de rijschool uitgebouwd van een kleine dorpsrijschool tot een gevestigde waarde in het rijschoolmilieu met het huidige uitgebreide aanbod.
Merksemse Rijschool, rijles voor rijbewijzen A, AM, B, BE, C, CE, D en DE.
Heftruck opleiding, reachtruckopleiding, met attest brevet intern transport. Ook opleiding hoogwerker, verreiker, stapelaar, smallegang truck en terminal trekker.Gedegen opleidingen volgens de VCA- norm. Bestuurders van rijbewijs C D goederen- personenvervoer moeten per 5 jaar 35 uren nascholing volgen. Enkele bestuurdersgroepen zijn hier echter van vrijgesteld. Rijbewijzen A, AM, B, BE, C, CE, D en DE. Een gedegen opleiding voor auto, vrachtwagen, motorfiets en andere. Ook opfrissing, vervolmaking en proefexamens behoren tot de mogelijkheden. TERUGKOMMOMENT: De verplichte afsluiter van de rijopleiding categorie B. In het kader van de hervorming van de rijopleiding moeten nieuwe bestuurders een verplicht terugkommoment volgen. De Vlaamse Regering wil hiermee de strijd aangaan met de échte killers in het verkeer. Merksemse Rijschool - Tel: 32 3 645 66 55 - Fax: 32 3 645 49 69 - - BTW: BE 0870.126.127.
VAB-Rijschool. Home Sanderus.
Met 97 kantoren verspreid over heel Vlaanderen is er altijd een VAB-Rijschoolkantoor in jouw buurt. Wil je er direct aan beginnen? Boek dan in enkele klikken je volgende les online. Stel samen met onze medewerkers jouw persoonlijk opleidingsparcours samen. 03 780 30 30. Rijschool: 2545 BE 448 109 811.
Kortrijkse Kortrijkse Rijschool. Rijschool.
De Kortrijkse Rijschool helpt u! Moto A A1 A2 rijbewijs. Na het rijbewijs. C Rijbewijs Vrachtwagen. Je wilt met de vrachtwagen op baan? Is het voor een hobby of voor je beroep? De Kortrijkse rijschool is uw partner! C rijbewijs vrachtwagen.
Rijschool Mercator, rijschool auto, motor, vrachtwagen en bus.
Rijbewijs vakbekwaamheid D. bromfiets - motor. auto - aanhangwagen. Infosessies en opleiding. Heel aangename ervaring en mijn theorie eindelijk gehaald. Ik had een zeer goede lesgever. Zijn instructies en de antwoorden op mijn vragen waren altijd duidelijk. De progressie was uitdagend op positieve wijze en altijd met een gevoel van veiligheid. Ik rijd nu veilig en graag zelfstandig op de baan. Ik ben heel blij dat ik voor Mercator gekozen heb! Guillaume Praktijk Auto. In één woord: top rijschool!

Contacteer ons