Op zoek naar nederland?

 
nederland
 
Ons nationaal geheugen Nationaal Archief.
Te zien tot 23 oktober 2022. Opstand en Vrijheid. De strijd om vrijheid en gelijkheid in Nederland en de voormalige koloniën. Wie ben ik, wie was jij? In het weekend en tijdens de vakanties is Wie ben ik, wie was jij? geopend voor iedereen. Scholen kunnen de tentoonstelling op schooldagen bezoeken. Bronnenbox voor het onderwijs.
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
De" informatieplicht is voor ons belangrijk om een helder beeld te krijgen van wat bedrijven doen om energie te besparen en waar het nog beter kan." Blijf scherp met onze gratis, wekelijkse nieuwsbrief. We helpen u graag vooruit! Zaken regelen bij RVO. Werken bij RVO. Over deze website.
Actuele informatie over COVID-19 RIVM.
Het volledige advies kun je downloaden op de website van de Rijksoverheid. Meer informatie over het OMT staat in het dossier 'Outbreak' Management Team. 11-1-2022 16:00: uur. Vaccinatiecijfers 3 t/m 9 januari 2022. Tot en met zondag 9 januari 2022 zijn in Nederland naar schatting ruim 24,7, miljoen eerste en tweede vaccinaties toegediend. Daarvan zijn ruim 13,3, miljoen eerste vaccinaties en ruim 11,4, miljoen tweede vaccinaties. Naar schatting heeft nu 89,1, van alle 18-plussers minimaal één vaccinatie van de basisserie ontvangen en heeft 86,1, de basisserie afgerond. Van alle 12-plussers heeft naar schatting nu 87,4, minimaal één vaccinatie van de basisserie ontvangen en heeft 84,5, de basisserie afgerond. Lees verder op de pagina Cijfers COVID-19 vaccinatieprogramma. 11-01-2022 14:50: uur. Wekelijkse update coronavirus SARS - CoV -2: 4 januari t/m 11 januari 2022. Lees het nieuwsbericht: 200 duizend mensen testten positief in 1 week. Afgelopenweek 1 Voorgaande week 2. Gemelde personen met een positieve coronatest uitslag SARS-CoV-2. Aantal nieuwe meldingen.
Plan International investeert in meisjes wereldwijd.
Draag bij met een grote gift en schenk met belastingvoordeel. Structureel meisjes steunen? Sponsor een student. Investeer in de toekomst van de komende generatie. Geef eens een origineel én duurzaam cadeau. Meer weten over Plan International Nederland in uw testament?
Russische studenten in Nederland: 'Bankpas' werkt niet meer en vrees voor de toekomst Binnenland AD.nl. Weer. TV-Gids. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. Play. Play. Play. AD
Studenten uit Oekraïne en Rusland kunnen gebruikmaken van het noodfonds bij verschillende universiteiten in Nederland. Zo laat de Universiteit Leiden weten dat mensen kunnen doneren om studenten te ondersteunen als die problemen hebben met hun financiën, studievoortgang of verblijfsstatus door de oorlog in Oekraïne.
KNMI - Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut.
Uitgifte: 12/06/2022 15.18 uur LT. 11 0/1 mm NW 4. 8 0 mm W 2. 10 0 mm O 2. 12 0 mm NW 2. Hoe El Niño de aarde laat trillen. Lees het klimaatbericht. Weer- en klimaatpluim. Aardbevingen in Nederland. KNMI Data Platform KDP. Vaker valse lente, maar blijft dat zo? Droge, zachte en zeer zonnige lente. Klimaatbeleid vereist een lange adem. Veelgestelde vragen over droogte. Wat is de trend, de verwachting en wat zijn de verschillende klimaatscenario's' voor de toekomst tot 2100? Het klimaatdashboard omvat een aantal interactieve grafieken voor temperatuur, neerslag, droogte en zeespiegel Ga naar het klimaatdashboard. Over het KNMI. Nationaal kennisinstituut voor weer, klimaat en seismologie. Het KNMI adviseert en waarschuwt de samenleving om risicos met een atmosferische of seismologische oorsprong terug te dringen. Daarvoor ontwikkelt het KNMI hoogwaardige kennis, verricht waarnemingen en zet die om in producten en diensten die de veiligheidsrisicos verminderen, bijdragen aan een duurzame samenleving en economische mogelijkheden bevorderen.
KHN Koninklijke Horeca Nederland.
Krijg antwoord op al je vragen en ontvang advies van jouw regiomanager en van KHN-experts. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de branche, de politiek en op de arbeidsmarkt. Maak gebruik van onze ledenvoordelen en bespaar direct geld. Wat kunnen we voor je doen? KHN Advocaten Juristen. Contactgegevens Koninklijke Horeca Nederland.
Amnesty International: samen strijden we voor mensenrechten.
Meer weten over wat het lidmaatschap inhoudt? Hier lees je er meer over. Doneren vanuit het buitenland. Je woont buiten Nederland maar je wilt graag Amnesty International Nederland steunen? Maak dan gebruik van deze pagina. Alvast bedankt voor je steun!
MVO Nederland De beweging van ondernemers in de nieuwe economie.
Wat is MVO Nederland? Wij zijn de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. Als ondernemer wil je kunnen blijven ondernemen. MVO Nederland is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie. Daarom vormen we samen met ondernemers een beweging om die nieuwe economie vorm te geven. Omdat we die zo snel mogelijk willen bereiken moeten we onze beweging nu zo groot mogelijk maken. Samen met een netwerk van partners werken we elke dag aan het bereiken van die nieuwe economie. We laten je zien hoe de route naar de nieuwe economie eruitziet.
Arcadis. Improving quality of life - Nederland Arcadis.
Arcadianen zijn innovatief. Ze dagen de status quo uit en maximaliseren hun impact voor klanten en in gemeenschappen over de hele wereld. Werken bij Arcadis. Zoeken naar een baan. Lees wat het betekent om een Arcadiaan te zijn. Improving quality of life - Nederland.
Schildklier Organisatie Nederland SON.
Heb je meerdere chronische aandoeningen? Help ons in kaart te brengen via Patiëntenfederatie Nederland in hoeverre de verschillende aandoeningen elkaar beïnvloeden, hun invloed op je dagelijks leven en hoe het is gesteld met de afstemming onder zorgverleners.Het onderzoek staat tot 1 juli open.
35.000 witte vlaggetjes ter nagedachtenis aan coronadoden in Nederland Binnenland AD.nl. Weer. TV-Gids. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Volledig scherm. Volledig scherm. Play. Play. Play. Pl
Videostill Containment Now! 35.000 witte vlaggetjes ter nagedachtenis aan coronadoden in Nederland. In navolging van soortgelijke initiatieven in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC, is in Amsterdam een tijdelijk monument opgericht voor de dodelijke slachtoffers van de coronapandemie in Nederland. Caspar Naber 12-03-22, 11:56: Laatste update: 12-03-22, 13:25.:

Contacteer ons