Op zoek naar vertalen?

 
vertalen
 
Vertalersvakschool - Academie voor literair vertalen.
Voor de kleinere talen organiseert de school geen opleiding, maar wel kortere cursussen. Zo zijn de afgelopen jaren Turks, Pools, Tsjechisch en Hongaars aan bod geweest. In 2020 waren er korte cursussen vertalen uit het Latijn en uit het Japans. De korte cursussen in de 'kleine' talen worden mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.
Scriptie laten vertalen? JK Translate vertaalt uw scriptie naar iedere taal!
Home Particulier Scriptie vertalen. Scriptie laten vertalen. U zocht op scriptie vertalen JK Translate kan u hiermee van dienst zijn. Als officieel vertaalbureau hebben wij de juiste reguliere of beëdigde vertaler voor uw scriptie. Onze vakkundige vertalers hebben ervaring met elke gewenste studierichting, commercieel, financieel, juridisch, medisch of technisch, en kunnen uw scriptie naar alle talen vertalen.
Master in het vertalen Toegepaste taalkunde Universiteit Antwerpen.
De focus van onze vertaalopleiding ligt ontegensprekelijk op het vertalen naar het Nederlands. Afhankelijk van de twee vreemde talen van je keuze specialiseer je je in vaktechnisch vertalen, ondertitelen, literair vertalen, recht en economie of cultuur en media. Ruimte om je te profileren.
Vertalen van juridisch document juridisch vertaler.
Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan voor het vertalen van uw juridisch document. Levering van de vertaling. De vertaling wordt in een Word-document geleverd. De levertijd voor het vertalen van een juridisch document is meestal binnen 1 week.
Google Translate - Apps op Google Play.
Afrikaans, Albanees, Amharisch, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bengaals, Birmaans, Bosnisch, Bulgaars, Catalaans, Cebuano, Chichewa, Chinees traditioneel, Chinees vereenvoudigd, Corsicaans, Deens, Duits, Engels, Esperanto, Ests, Fins, Frans, Fries, Galicisch, Georgisch, Grieks, Gujarati, Haïtiaans Creools, Hausa, Hawaïaans, Hebreeuws, Hindi, Hmong, Hongaars, Iers, Igbo, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Javaans, Jiddisch, Kannada, Kazachs, Khmer, Kinyarwanda, Kirgizisch, Koerdisch, Koreaans, Kroatisch, Lao, Latijn, Lets, Litouws, Luxemburgs, Macedonisch, Malagasi, Malayalam, Maleis, Maltees, Maori, Marathi, Mongools, Nederlands, Nepalees, Noors, Odia Oriya, Oeigoers, Oekraïens, Oezbeeks, Pashto, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Samoaans, Schots Keltisch, Servisch, Sesotho, Shona, Sindhi, Sinhala, Slovaaks, Sloveens, Soendanees, Somalisch, Spaans, Swahili, Tadzjieks, Tagalog, Tamil, Tataars, Telugu, Thai, Tsjechisch, Turkmeens, Turks, Urdu, Vietnamees, Wels, Wit-Russisch, Xhosa, Yoruba, Zoeloe, Zweeds. Kennisgeving over machtigingen. Google Translate kan om rechten vragen voor de volgende functies.: Microfoon voor het vertalen van gesproken tekst.
Gratis woordenboek Van Dale.
vertalen Nederlands nl-nl. Nederlands Engels nl-en. Engels Nederlands en-nl. Nederlands Frans nl-fr. Frans Nederlands fr-nl. Nederlands Duits nl-du. Duits Nederlands du-nl. Nederlands Spaans nl-sp. Spaans Nederlands sp-nl. Nederlands Italiaans nl-it. Italiaans Nederlands it-nl. Nederlands Portugees nl-pt. Portugees Nederlands pt-nl. Nederlands Zweeds nl-zw. Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: vertalen.
vertalen - WikiWoordenboek.
Het woord vertalen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vertalen" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. vertalen" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
Brochure vertalen Ervaren vertalers ISO Gecertificeerd.
Laat je brochure vertalen door een ervaren vertaalbureau. Vertaalbureau Perfect heeft al jaren ervaring met het vertalen van drukwerk. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een brochure vertaling secuur en professioneel vertaald moet worden.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Documenten vertalen in Word, Excel, OneNote en Outlook.
Vervolgens ga je in MS Word naar het tabblad Controleren - Vertalen - en maak de keuze om het document te vertalen naar de gewenste taal. Het is ook mogelijk om slechts een selectie van het document te vertalen naar een gewenste taal. Een woord of woordengroep afspelen. Als het document of een woordengroep vertaald is dan heb je de mogelijkheid om de vertaling terug te luisteren. Met de functie voorlezen bij het tabblad Controleren zal de tekst die is geschreven of vertaald is worden voorgelezen.
Alles verandert altijd: Perspectieven op literair vertalen on JSTOR.
In Alles verandert altijd. Perspectieven op literair vertalen worden de belangrijkste aspecten van het literair vertalen samengebracht: de zakelijke en financiële, de basiskennis en -vaardigheden die bij literair vertalen komen kijken, algemene kernbegrippen en uitdagingen, het vertalen van diverse literaire genres maar ook literaire non-fictie en filosofie, en de' '' nazorg in de vorm van revisie, marketing en promotie.
Technische vertalingen en lokalisatie Etteplan Etteplan.
Waarom kiezen voor technische vertalingen via Etteplan? Techniek zit in ons DNA. Wij weten dat technische vertalingen vragen om vakkennis. We zetten native vertalers met een technische achtergrond in voor het vertalen van uw teksten. We kiezen voor specialisten die verstand hebben van zaken.

Contacteer ons